Centerleder til FDM test og bilsyn Aarhus   

Er du uddannet Kat.3, og har du lyst til ledelse? Kommer du samtidig med en stærk bilfaglighed, og vil du være en del af en dynamisk organisation, hvor kvalitet og service er i højsædet? Så er du måske den nye centerleder på vores testcenter i Aarhus.
Medarbejdere fra FDM test og bilsyn.

FDM test og bilsyn har 23 centre fordelt over hele landet, hvor vi udfører test og syn af biler i henhold til vores høje kva­litetstandard.

Som centerleder hos FDM test og bilsyn vil du få en dagligdag, hvor du både skal bruge dine hænder og dit hoved. Test og bilsyn er ofte vores medlemmers første fysiske møde med FDM, og derfor er din lyst og evne til at give god service og troværdig rådgivning helt centralt. Fælles for os alle er, at vi er drevet af målsætningen om at gøre en forskel for vores medlemmer.

En alsidig stilling i et godt arbejdsmiljø
Som centerleder har du ledelsesansvar for 6 medarbejdere. Vi forventer, at du går foran og er med til at sikre den økonomiske udviklingen af testcentret. Du skal derfor kunne omsætte de økonomiske nøgletal til praksis, og du skal kunne motivere dit team til at sikre FDMs høje standard samtidig med, at vi fastholder vores høje medarbejdertilfredshed.   

En typisk dag byder på:

 • Test, syn og kosmetisk gennemgang af leasingbiler 
 • Planlægning og koordinering af ressourcer  
 • Daglig kontakt og rådgivning af medlemmer omkring FDMs produkter og serviceydelser
 • Diverse ad-hoc opgaver fx kontering af faktura
 • Medarbejderudvikling, sikre et godt sammenhold og god trivsel i afdelingen
 • Deltagelse i centerledermøder, budgetmøder, lederworkshops mv. 

Læs mere: Mød en testassistent og centerleder hos FDM

Om dig
Du er uddannet Kat.3 med nogle års erfaring. Det er vigtigt, at du har personlig gennemslagskraft og er god til at samarbejde i teams med andre.

Du har styr på teknikken og:

 • Du har erfaring med og brænder for moderne bilteknologi
 • Du er service- og salgsorienteret og kan imødekomme vores kunders forventninger
 • Du er fortrolig med IT
 • Du kan arbejde selvstændigt, i perioder med mange bolde i luften
 • Du skal være forandringsparat

Du vil indgå i et team, som er præget af engagement, tempo og højt humør. Det forventes, at du er med til at skabe og opretholde et godt arbejdsmiljø med kollegaerne, og du vil naturligvis få en grundig oplæring til jobbet.

Vi tilbyder
En selvstændig og udfordrende stilling i et godt arbejdsmiljø, en attraktiv løn i henhold til vores overenskomst med Dansk Metal og naturligvis løbende efteruddannelse. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor du kan søge sparring med andre centerledere på tværs af landet og blive klogere på jeres fælles fag.

Som arbejdsplads vægter vi trivsel og fleksibilitet højt, og vi måler og følger op på trivslen flere gange om året for at sikre de bedst mulige rammer for dit arbejdsliv. Vores målsætning er, at du har spændende og udviklende opgaver, som udføres i et godt samarbejde med kollegaer og leder, og at du oplever en fornuftig balance ift. dit privatliv.

Læs mere: Sådan er FDM som arbejdsplads
Læs mere: Om de sociale aktiviteter i FDM

Yderligere information
Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Brian Uldal på tlf. 20 22 43 28 mellem 8-16 på alle hverdage.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Om os
FDM er med 269.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål, så det er en positiv oplevelse at være bilist. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret ligger i Lyngby.

Læs mere: Om job og karriere i FDM