Få 15% rabat hos Dinitrol som FDM-medlem

Dinitrol undervognsbehandling

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse hos Dinitrol-centre over hele landet.

Se hvordan

Få 15% rabat som FDM-medlem

Blåstemplet kvalitet

30 års garanti til nye biler

Sådan får du 15% rabat på din undervognsbehandling som FDM-medlem

  1. Find dit ønskede Dinitrol Center ved at klikke på "Find dit lokale værksted".
  2. Book online og få din rabat. Du skal taste dit medlemsnummer i bestillingsflowet. 
  3. Der er nogle værksteder, der ikke har online booking. De står separat. Ring og bestil en tid - husk at oplyse dit medlemsnummer for at få rabatten.

Find dit lokale værksted

Giv din bil en Dinitrol-behandling

Høj luftfugtighed og temperaturer mellem 10 og 18 grader store dele af året skaber ideelle betingelser for rust, og gør det danske klima til et af verdens mest rustfremmende. Store mængder af fugt i din bils hulrum udsætter din bil for rustangreb allerede inden for første leveår. Men det er der heldigvis råd for.

Når du investerer i en Dinitrol-behandling, giver du din bil de bedste forudsætninger for at overleve i det hårde danske klima. Herved forebygges der mod rustangreb, som på sigt vil have konsekvenser for din bils sikkerhed. Rustbeskyttelse er derfor det sikre valg, når du ikke vil gå på kompromis med din bils levetid og sikkerhed.

Mere end 50 år med udførelse og udvikling af rustbeskyttelse til biler i et af verdens mest rustfremmende klimaer giver Dinitrol en sikker behandling med detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller, grundig uddannelse af sprøjteteknikkere og løbende kontrol ved Teknologisk Institut.

Garanti for sikkerhed

Dokumentation for korrekt udført arbejde

Dinitrol Fotodokumentation er din tryghed for at bilen har undergået den omfattende og nødvendige adskillelse i behandlingsprocessen

Blåstemplet kvalitet

Som landsdækkende kæde er Dinitrol kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut. Kontrolordningen stiller, som Danmarks mest omfattende ordning, strenge krav til centret. Dinitrol er derfor din sikkerhed for den højeste kvalitet. 

Automatisk 30 års garanti til nye biler

Biler under 12 måneder, der behandles med Dinitrol, tildeles automatisk 30 års garanti mod gennemtæring ved genbehandling hvert 3. år.

Læs mere om Dinitrols behandlinger og behandlingsmetoder på dinitrol.dk

Bemærk at enkelte Dinitrol centre ikke er med i aftalen. Find Dinitrol centre med FDM medlemsrabat på denne liste.

Begrænsning

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Der ydes ikke rabat på miljøafgift og tilvalgsprodukter. Rabatten ydes på Dinitrol Dobbelt-, Special- og efterbehandlinger. Rabatten ydes ikke på delbehandlinger.

Forbruger- og formidlingsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Dinitrol. Alle oplysninger og priser stammer fra Dinitrol. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.