Toldsyn af motorcykel og bil

Få toldsynet din mc eller bil hos FDM. Vi har billige priser.

For at du kan få indregistreret en importeret mc eller bil i Danmark kræves der et udvidet registreringssyn, også kaldet et registrerings-toldsyn. Få lavet dit toldsyn hos FDM - det er din sikkerhed for, at køretøjet er registreringsklar, og køretøjet er klar til en korrekt værdifastsættelse hos SKAT/Motorstyrelsen.

Se vores gode priser for toldsyn til motorcykel og bil nedenfor, og er du medlem, kan du få rabat. 

Pris for ikke-medlemmer: 990 kr.
Pris for medlemmer: 850 kr.

Bestil toldsyn

  • Professionelt syn på kun 45 min

  • Vælg mellem 22 synshaller

  • Få rabat som FDM-medlem

Hvad koster et toldsyn?

Hos FDM kan du få et registrerings-toldsyn af din bil eller mc til en konkurrencedygtig pris. Se vores synspriser nedenfor, og hvis du er medlem, er der penge at spare.

Pris for ikke-medlemmer: 990 kr.
Pris for medlemmer: 850 kr.

Bestil toldsyn

Læs betingelser for FDM test og bilsyn


Hvad er et toldsyn?

Der gælder særlige regler, når man ønsker at importere en to/tre-hjulet motorcykel eller bil til Danmark - der skal nemlig foretages et registrerings-toldsyn. Skal du eksportere dit køretøj, skal der ligeledes foretages et told- og registreringssyn.

Hvor længe er et toldsyn gyldigt?

Et registrerings-toldsyn har en gyldighed på fire uger og træder først i kraft ved den endelige godkendelse af køretøjet.

Sådan udfører vi et toldsyn

Når vi registrerings-toldsyner et køretøj, kontrollerer vi identitet, kilometerstand, udstyr og stand, samt evt. færdselsskader, som køretøjet har pådraget sig før import til DK. Registrerings-toldsyn gennemføres og indtastes i Motorregisteret DMR.

Når køretøjet skal værdifastsættes, har Motorstyrelsen adgang til vognkortet på køretøjet, hvor alt udstyr er anført, som køretøjet er leveret med fra fabrikken. Da vi ikke er i besiddelse af vognkortet, kan vi kun indtaste udstyr, som vi umiddelbart kan se, hvilket kan være begrænset.

Bestil toldsyn


Hvad skal du medbringe til et registrerings-toldsyn?

Der er særlige krav til dokumentation ved et registrerings-toldsyn, hvilket betyder, at du skal medbringe den originale udenlandske registreringsattest.

Hvis den originale registreringsattest ikke kan fremskaffes, skal der vedlægges tilladelse fra SKAT/Motorstyrelsen til at syne køretøjet uden dokumentation for tidligere registrering.

Hvis du har medbragt en kopi af den udenlandske registreringsattest, anvendes denne, indtil der ved genfremstilling eller omsyn er medbragt den originale registreringsattest eller dokumentation fra SKAT.

Hvis ikke din udenlandske registreringsattest i pkt. G, indeholder oplysninger om køreklar vægt, skal du medbringe en vejerseddel.

Ved værdifastsættelsen er det vigtigt, at der er foretaget korrekt udregning af km/l, dette er en livslang afgift på køretøjet. Derfor bør du fremskaffe et COC-dokument på køretøjet, hvor alle oplysninger er tilgængelige for, at dit køretøj bliver registreret korrekt i Motorregisteret.

Der kan i visse situationer opstå situationer, hvor køretøjet ikke har et COC-dokument. Her skal der fremskaffes supplerende dokumentation eller en dataerklæring. Vi vil ved synet rådgive herom.

Bestil toldsyn


Vi sørger for, alle informationer kommer frem

Vi indtaster alle oplysningerne i Motorregisteret. Umiddelbart efter told- og registreringssynet kan du værdifastsætte dit køretøj på SKATs hjemmeside. Det gør du i din skattemappe under “Motorregister”.

Ved registrerings-toldsynet indtaster vi alle oplysningerne i Motorregisteret DMR. Umiddelbart efter registrerings-toldsynet kan du værdifastsætte dit køretøj på SKATs hjemmeside. Det gør du i din skattemappe under “Motorregister”.

Hvor kan jeg få lavet et toldsyn?

Du kan få lavet registreringssyn-toldsyn på alle FDMs test og bilsyns centre. Vi har 22 synshaller fordelt i hele Danmark, lige fra Amager, Roskilde og Næstved til Odense, Århus og Aalborg.

Find din lokale FDM synshal

Kan jeg få registreret mit køretøj hos FDM?

FDM har 19 motorkontorer i hele Danmark, fx Lyngby, Taastrup, Odensen eller Randers, hvor du kan omregistrere din bil eller mc, når du har fået foretaget dit toldsyn-registreringssyn.

Find dit FDM motorkontor og se åbningstider

Er der køretøjer, som ikke behøver at blive toldsynet?

Der er nogle brugte køretøjer, som ikke skal til toldsyn. Det er:

  • Ambulancer
  • Mandskabsvogne
  • Køretøjer, der har kørt under 2000 kilometer

Bestil toldsyn

Få råd og vejledning

Størstedelen af de biler der importeres til Danmark kommer fra Tyskland. Derfor er vejledningerne primært dækkende for Tyskland. Skal du importere bil fra et andet land, kan du kontakte FDM test og bilsyn (også uden du er medlem af FDM) eller FDMs medlemsrådgivning for råd og vejledning.

Her sidder teknikere og jurister med erfaring i import. Har du generelle spørgsmål om import, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt FDM rådgivning

Du kan også få...