Nem og gennemskuelig leasing med FDM privatleasing

privatleasing

Tesla Model 3 Long Range AWD

- Inkl. service
- 20.000, 25.000 eller 30.000 km. om året

Fra 6.995 kr. pr. måned

Læs mere her

Faste lave udgifter

Inkl. service

Fleksibelt ifht. kørselsbehov

Vi har gjort leasing endnu nemmere og billigere. Nu kan du lease nye biler hos FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark – det er nemt, gennemskueligt og sikkert. Du får markedets måske bedste vilkår inden for privatleasing, når du vælger leasing hos os.
 

Se udvalget af biler

FDM privatleasing inkluderer

  • Service

  • Faste lave udgifter og sikre leasingbiler

  • Tilkøb 5.000 km pr. år for kun 250 kr./mdr.

FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark

Vi har gjort leasing nemt for alle FDM-medlemmer – 235.000 husstande i Danmark. FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark er nemt og gennemskueligt, samtidig med at du får de bedste leasing-vilkår inden for privatleasing.

Vi har sat standarderne, når det kommer til leasing og leasing-betingelser. Vi kender dine behov. Derfor har vi udformet FDM privatleasing, så du altid kan gennemskue ydelser, forsikringer og vedligeholdelse på din leasingbil – og du slipper for dyre og ubehagelige overraskelser.

Hvis du skal køre meget, kan du tilkøbe 5.000 km. ekstra for kun 250 kr./mdr.

Privatleasing af elbiler

Hos FDM privatleasing hjælper vi dig med at køre grønt. Vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet med flere elbiler samt plug in-hydbrid, så du kan komme bag rettet i en af de nye biltyper uden at skulle bekymre dig om værditab.

Vores pris dækker det hele

Alle priser hos FDM privatleasing er inkl. service. Hos FDM privatleasing får du penge tilbage – 0,19 kr./km. – hvis du har kørt mindre end de aftalte antal kilometer – har du kørt mere, skal du betale 0,81 kr./km.

Prisen for din leasing er fast. Det betyder, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser undervejs i leasingperioden. Det eneste, du skal betale, udover de faste ydelser, er brændstofforbruget og den grønne afgift, som staten opkræver.

Vi har altid en bil til dine behov

Det er nemt at finde den rette bil til dine behov. Med FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark kan du vælge mellem flere forskellige mærker og modeller. Skal der være plads til hele familien? Skal det være en lille bybil? Skal den være økonomisk? Se udvalget af biler her, og vælg den helt rette leasingbil til dine behov og økonomi.

Det er nemt at blive godt kørende med FDM privatleasing. Når du har fundet den perfekte bil, skal du bare klikke på ”Bestil”. Så er du godt på vej til at få en billig, god og sikker leasingbil, du bliver glad for hver eneste dag.

Vinterdæk som en del af aftalen

Når du leaser en bil hos FDM privatleasing, kommer den som standard med sommerdæk. Vi anbefaler dog, at du kører på vinterdæk, når sæsonen kræver det. På den måde har du altid bedst muligt vejgreb.

Du kan selvfølgelig tilkøbe vinterdæk til din leasingbil, hvis du ønsker det. Så er du godt rustet til al slags vejr.

Forbruger- og købsinformation

FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark A/S er et samarbejde mellem FDM og LeasePlan Danmark A/S.  Du indgår leasingkontrakten direkte med LeasePlan Danmark A/S. Alle oplysninger om vilkår for privatleasing stammer fra LeasePlan Danmark A/S. Ved spørgsmål til privatleasing eller klager, skal LeasePlan Danmark kontaktes på tlf. 3673 8305 eller på mail fdm@leaseplan.dk. FDM privatleasing forudsætter almindelig kreditgodkendelse af leasingtager.