Nem og gennemskuelig leasing med FDM privatleasing

privatleasing

Tesla Model 3 Long Range AWD

- Inkl. service
- Leasingperiode: 36 måneder
- 16.000, 21.000, 26.000 eller 31.000 km. om året

Fra 7.995 kr. pr. måned

Læs mere her

Inkl. forsikring

Inkl. service

Inkl. vejhjælp

Vi har gjort leasing endnu nemmere og billigere. Som FDM-medlem kan du lease nye biler hos FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark – det er nemt, gennemskueligt og sikkert. Du får markedets måske bedste vilkår inden for privatleasing, når du vælger leasing hos os.
 

Se udvalget af biler

Markedets bedste leasing-vilkår for privatleasing

 • Inkl. service

 • Inkl. FDM Køreklar medlemskab 12 mdr. (nye medlemmer)

 • Inkl. FDM vejhjælp sølv

 • Inkl. forsikring

 • Faste lave udgifter

 • Sikre leasingbiler

 • Leasingperiode på 36 måneder

 • Tilkøb 5.000 km pr. år for kun 250 kr./mdr.

FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark

Vi har gjort leasing nemt for alle FDM-medlemmer – 235.000 husstande i Danmark. FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark er nemt og gennemskueligt, samtidig med at du får de bedste leasing-vilkår inden for privatleasing.

Vi har sat standarderne, når det kommer til leasing og leasing-betingelser. Vi kender dine behov. Derfor har vi udformet FDM privatleasing, så du altid kan gennemskue ydelser, forsikringer og vedligeholdelse på din leasingbil – og du slipper for dyre og ubehagelige overraskelser.

Leasingperioden er på 36 måneder. Hvis du skal køre meget, kan du tilkøbe 5.000 km. ekstra for kun 250 kr./mdr.

Privatleasing af elbiler

Hos FDM privatleasing hjælper vi dig med at køre grønt. Vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet med flere elbiler samt plug in-hydbrid, så du kan komme bag rettet i en af de nye biltyper uden at skulle bekymre dig om værditab. Se vores udvalg af elbiler.

Vores pris dækker det hele

Alle priser hos FDM privatleasing er inkl. service, vedligeholdelse, ansvars-, kasko- og tilbageleveringsforsikring. Prisen forudsætter 3 års dokumenteret skadefri kørsel, og at leasingtageren er min. 23 år. Ellers betales et forsikringstillæg på 300 kr./md. Depositummet forøges samtidig med 600 kr.

Hos FDM privatleasing får du penge tilbage – 0,19 kr./km. – hvis du har kørt mindre end de aftalte antal kilometer – har du kørt mere, skal du betale 0,81 kr./km.

Prisen for din leasing er fast. Det betyder, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser undervejs i leasingperioden. Det eneste, du skal betale, udover de faste ydelser, er brændstofforbruget og den grønne afgift, som staten opkræver.

Få styr på forsikringerne med FDM privatleasing

Det kan være svært at holde styr på alle forsikringerne ifm. privatleasing. De bekymringer slipper du dog helt for med leasing hos os. Ansvars- og kaskoforsikring er nemlig en del af din faste ydelse.

Tilbageleveringsforsikringen er også en del af de månedlige ydelser. Den dækker de småskader, der måtte være, når du afleverer bilen efter leasingperiodes udløb – de acceptable skader. Der er en selvrisiko på 5.000 kr., hvilket betyder, at forsikringen dækker den del af det samlede beløb for småskader, der overstiger 5.000 kr.

Du kan læse mere om vores forsikringer ifm. leasing her. Du kan også læse mere om særlige vilkår via linket.

Vi har altid en bil til dine behov

Det er nemt at finde den rette bil til dine behov. Med FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark kan du vælge mellem flere forskellige mærker og modeller. Skal der være plads til hele familien? Skal det være en lille bybil? Skal den være økonomisk? Se udvalget af biler her, og vælg den helt rette leasingbil til dine behov og økonomi.

Det er nemt at blive godt kørende med FDM privatleasing. Når du har fundet den perfekte bil, skal du bare klikke på ”Bestil”. Så er du godt på vej til at få en billig, god og sikker leasingbil, du bliver glad for hver eneste dag.

Vinterdæk som en del af aftalen

Når du leaser en bil hos FDM privatleasing, kommer den som standard med sommerdæk. Vi anbefaler dog, at du kører på vinterdæk, når sæsonen kræver det. På den måde har du altid bedst muligt vejgreb.

Du kan selvfølgelig tilkøbe vinterdæk til din leasingbil, hvis du ønsker det. Så er du godt rustet til al slags vejr.

Sikre leasingbiler

Alle vores udvalgte leasingbiler har sikkerhedsklassificering på min. 4 stjerner i Euro NCAP, hvilket er et europæisk institut, der kollisionstester nye biler.  I denne sikkerhedsvurdering ved Euro NCAP kan biler maksimalt blive tildelt 5 stjerner. Bilerne bliver testet ud fra følgende kriterier: 

 • Sikkerhed for føreren og voksne passagerer
 • Sikkerhed for børn i autostole 
 • Sikkerhed for fodgængere
 • Sikkerhedsudstyr i bilen

Vi har kun udvalgt leasingbiler med min. 4 stjerner i denne sikkerhedsklassificeringer, da din og din families sikkerhed betyder meget for os.  

Inkl. FDM vejhjælp sølv

Hos FDM privatleasing får du også FDM vejhjælp sølv med i din leasingkontrakt, som dækker udover producentens vejhjælpsdækning. Det er vigtigt for os, at du har FDM med dig på vejen, også når uheldet er ude. Læs mere om FDM vejhjælp sølv her. Med FDM vejhjælp sølv får du:

 • Reparation og hjulskift på stedet
 • Hjælp til fritrækning, ved fejltankning og døroplukning
 • Betalt afgift på bro, færge, motorvej eller i tunnel ved assistance
 • Frit værkstedsvalg
 • På FDM fordelsværksteder: Fri påfyldning af sprinklervæske, fri lapning af dæk og frit batteritjek (inkl. batteriskift)

Forbruger- og købsinformation

FDM privatleasing ved LeasePlan Danmark A/S er et samarbejde mellem FDM og LeasePlan Danmark A/S.  Du indgår leasingkontrakten direkte med LeasePlan Danmark A/S. Alle oplysninger om vilkår for privatleasing stammer fra LeasePlan Danmark A/S. Ved spørgsmål til privatleasing eller klager, skal LeasePlan Danmark kontaktes på tlf. 3673 8305 eller på mail fdm@leaseplan.dk. FDM privatleasing forudsætter almindelig kreditgodkendelse af leasingtager.