Test din egen bil af på en racerbane med Trackday

Trackday

Lær dine egne og din bils grænser at kende og få en fed oplevelse på en rigtig racerbane.

Læs mere

Bliv en bedre billist

Lær din bil bedre at kende

Kør i egen bil på Jyllandsringen

Trackday med Trackdayklubben

Har du lyst til at prøve dine egne og din bils grænser af under sikre forhold på en racerbane, kan du tage med på en Trackday.

FDM samarbejder med Trackdayklubben, der står for trackday-arrangementerne på FDM Jyllandsringen. Trackdayklubben har arrangeret trackdays siden 2006 og er Danmarks største arrangør med stor fokus på sikkerhed og grundig instruktion. Instruktører er bl.a. John Nielsen, Tommy Schröter og DTC-mestrene Lasse Sørensen og Kasper H. Jensen, og derudover er der altid mindst én kørelærer med til arrangementerne.

Læs mere om eventet på Trackdayklubbens hjemmeside, hvor du også finder datoer og priser.

Læs mere

Hvem kan deltage til Trackday?

ALLE med kørekort og en typegodkendt bil - med eller uden nummerplader - kan være med og nye deltagerere får særlig grundig introduktion. Trackdays er IKKE racerløb, men avancerede køretekniske kurser/øvelseskørsel, hvor du kan komme ud og prøve dine egne og din bils evner af under sikre forhold.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Trackdayklubben. Alle oplysninger og priser stammer fra Trackdayklubben. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser. Du opnår en rabat på 150 kr., hvis du er medlem af Trackdayklubben.