Lær at spare på brændstoffet på Kør Grønt

Kør Grønt

Lær at udnytte brændstoffet optimalt og spar samtidig på CO2-udledningen. FDMs specialister og certificerede instruktører lærer dig hvordan og hvorfor.

Du skåner både miljø og pengepung.

Få rabat på kurset som FDM-medlem.

Book nu

Lær at spare 20% på dit brændstofforbrug

Bliv certificeret Kør Grønt bilist

Undervisere med indgående uddannelse i energi- og miljørigtig kørsel

7-timers energieffektiv køreteknik i egen bil

FDM Køreteknik har igennem de seneste år uddannet tusindvis af chauffører i energieffektiv køreteknik. Det er nemt at spare op til 20 % på dit brændstofforbrug – når du ved hvordan.

Kurset varer 7 timer og afholdes med en kombination af teori og praktiske øvelser. Over dagen udfordrer vi dine holdninger og dine evner som billist. Efter endt kursus bliver dine resultater indrapporteret til Center for Grøn Transport, og du får et bevis på, at du nu er certificeret KørGrønt bilist. Og så er du klar til at spare masser af CO2 og penge ved at ændre dine kørevaner bare en lille smule. Kører du eksempelvis 35.000 km om året, svarer den brændstoføkonomiske besparelse til mellem 4.000 og 5.000 kr. pr. år.

Hvad sker der på kurset?

På FDMs kursus i energieffektiv køreteknik lærer vi dig, hvad der skal til og giver dig baggrunden samt oplevelsen af selv at kunne.

Hemmeligheden er

  • Bilens tilstand – hvad har betydning for kørslen?
  • Din kørestil – hvor lidt skal der egentlig til?
  • Acceleration og hastighed – kan nogle få minutter gøre det?
  • Din evne til at læse trafikken – kan det læres?

Kurset er specielt udviklet og tilrettelagt af FDM Køreteknik. Instruktørerne er erfarne undervisere, som alle har en indgående uddannelse i energi- og miljørigtig kørsel. Kurset varer en dag, og så kan du og miljøet med det samme indkassere gevinsten. Og det gælder hvad enten du kører personbil, varevogn, lastvogn eller bus.

Hvem kan deltage på kurset?

Alle kan deltage på vore kurser. Forudsætningen for at tilmelde sig er enkel. Du har en køre-computer i din bil, som kan vise brændstofforbruget, og du har lyst til at bruge en dag sammen med vore instruktører og andre glade bilister. Der køres ca. 30 til 40 kilometer på kurset – mere skal der ikke til. For lastvognenes vedkommende kan du leje et af vores køretøjer, som har installeret udstyr til at måle forbruget.

Priser

Normalpris: 1295 kr.

Medlempris: 995 kr.

Priserne er inkl. forplejning. Priserne er vist uden gebyr.

Datoer for kurset

Kurser på FDM Sjællandsringen  

For at se ledige datoer, henviser vi til FDM Sjællandsringens hjemmeside. Klik her

Book dit kursus nu - ring på 46 13 61 00 for at få plads på FDM Sjællandsringen.

 

Kurser på FDM Jyllandsringen Tidspunkt Billet
     

For at se ledige datoer, henviser vi til FDM Jyllandsringens nye hjemmeside. Klik her