FDM Børneforsikring

FDM Børneforsikring

Børneforsikringen er først og fremmest ulykkesforsikringen til dit barn. Men den er mere fleksibel end din nuværende ulykkesforsikring, og så giver den dig mulighed for at supplere forsikringen med flere nye fordelagtige tilvalgsdækninger, fx Strakserstatning og Sundhedsforsikring.

Nye muligheder

Udover at dine børn nu er forsikret på hver deres forsikringsaftale, er der mange andre fordele - fx at børn er gratis dækket af grunddækningen på ulykke i barnets første leveår.

Forsikringen dækker hele døgnet. Det er en fordel, fx hvis dit barn har fritidsjob, så du har vished for, at dit barn er godt forsikret, også på arbejde. Og har du unge børn med knallert, så dækker forsikringen også.

Når dit barn fylder 18 år, fortsætter forsikringen helt automatisk som Personforsikring Ung.

Se alle detaljer

Sammenligningsskema

Her kan du se forskellen på din kommende og din nuværende forsikring.

Se her (pdf)

Betingelser

Her kan du læse hvilke betingelser, der gælder for din kommende børneforsikring.

Se her (pdf)

Produktinformation

Her kan du se den generelle information om din kommende forsikring.

Se her (pdf)

Gør din børneforsikring endnu bedre

Få adgang til de nye fordelagtige tilvalgsdækninger allerede nu. Ring til os og bestil i dag.

Udvidet varigt mén (forhøjet erstatning)

Med dette tilvalg udbetaler vi en højere erstatning, når dit barn kommer ud for et ulykkestilfælde, der giver alvorlige mén. Vi udbetaler dobbelterstatning, når barnets varige mén er fra 30 % eller derover. 

Du får udbetalt et ekstra rådighedsbeløb, så snart det viser sig, at ménet vil overstige 30 %. Derudover forhøjer vi erstatningen, hvis barnet mister eller får amputeret en legemsdel eller mister synet eller hørelsen på et i forvejen rask øje eller øre. 

Strakserstatning – få 10.897 kr. ved et knoglebrud

Strakserstatning er en ny tilvalgsdækning, som mange kunder har efterspurgt. Hvis fx barnet brækker benet ved et ulykkestilfælde, udbetaler vi med det samme 10.897 kr. (2020). Og sker der knoglebrud på flere legemsdele samtidig, får du udbetalt 16.346 kr. (2020).

Beløbet kan bruges, helt som I vil, fx til at dække ekstraudgifter til taxa til og fra skole i en periode. Beløbet fratrækkes ikke, hvis vi senere udbetaler erstatning for varigt mén.

Udvidet hjælp

Ny tilvalgsdækning som giver dig mulighed for at få hjælp til fx rengøring i op til 20 timer, når du har behov for at bruge tiden sammen med dit barn. Skal dit barn til en planlagt behandling, har I mulighed for at blive kørt til behandlingsstedet op til seks gange tur/retur. Du kan få kompensation for dine ekstraudgifter på op til 300 kr. om dagen, hvis dit barn bliver indlagt i mere end fem sammenhængende dage efter en ulykke.

Kritisk sygdom

Kritisk sygdom udbetaler et engangsbeløb på 108.974 kr. (2020), hvis dit barn bliver diagnosticeret med visse kritiske sygdomme. Du kan se hvilke kritiske sygdomme, der er omfattet i forsikringsbetingelserne.

Sygdom

Hvis du udvider Børneforsikringen med tilvalg for Sygdom, får du udbetalt et engangsbeløb, hvis dit barn bliver diagnosticeret med visse alvorlige sygdomme. Engangsbeløbet bliver beregnet som en procentdel af forsikringssummen på 643.845 kr. (2020). Du kan se hvilke sygdomme, der er omfattet i forsikringsbetingelserne.

Sundhed

Sundhed giver mulighed for, at dit barn kan komme hurtigere til undersøgelser og behandlinger på privathospital. Dækningen giver også adgang til fysiske behandlinger hos fx kiropraktor eller fysioterapeut samt psykologhjælp.

Kontakt os

Har du spørgsmål til dine forsikringer?
Ring til FDM Forsikring på tlf. 33 91 66 88.
Mandag-torsdag kl. 8-21, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 9-16.

Eller udfyld formularen her:

Ring mig op