Hvordan dækker en FDM Hundeforsikring?

Typisk er en hundeforsikring kun den lovpligtige hundeansvarsforsikringen. Den dækker, hvis din hund kommer til at gøre skade på andre personer, dyr eller ejendele. Vores hundeforsikring dækker dog også eksempelvis personskader på egne børn under 14 år.

Beregn hundeforsikring

Du kan også nemt få yderligere dækning, når du vælger forsikring af hund hos FDM:

  • Sygdom og Ulykke - Giver en all-round tryghed for din hund. Hvis din hund skal undersøges, behandles, indlægges eller opereres, dækker vi regningen.

  • Tænder og Medicin - Du får dækket regningen, hvis din hund får tandrodsbetændelse, karies eller en byld i tanden. Og vi betaler regningen, hvis din hund skal behandles med receptpligtig medicin, støttebind eller halskrave.

  • Fysisk Behandling mv. - Med dette tilvalg får din hund hjælp til f.eks. fysioterapi, kiropraktor, akupunktur, massage og svømmetræning.

  • Med på Rejse - Hvis din hund bliver akut syg på jeres rejse, og den skal til læge uden for Danmark (EU/EØS), dækker vi udgifterne. Men vi dækker også udgifterne til hotel, hvis din rejse bliver forlænget på grund af din hunds sygdom.

De helt særlige tilfælde

  • Pasning - Hvis du eller dit barn pludselig bliver indlagt, dækker vi udgifterne til pasning af din hund på dyrepension eller hos en privat.
  • Livdækning - Vælger du tilvalgsforsikringen ’livdækning’, kan du få udbetalt en kontant erstatning til at købe en ny hvalp, hvis det utænkelige sker, at din hund dør eller må aflives.

Hvis din hund gør skade eller kommer til skade

Den lovpligtige forsikring af hund dækker skader, som din hund pådrager andre personer, deres ting og dyr. Den dækker også ved ansvarsskader på hundetrænere og hundepasser. Det er selve grunddækningen i vores hundeforsikring.

Men hvad sker der, hvis din egen hund kommer til skade? Det er der heldigvis råd for med vores hundeforsikring. Du kan nemlig udvide forsikringen med flere tilvalg, så du og din hund også er dækket og får hjælp, hvis den kommer til skade.

Sygdom og Ulykke giver dig og din hund en god allround tryghed. Vi dækker nemlig regningen, hvis den skal undersøges, behandles, indlægges eller opereres. Med på Rejse er en rigtig god investering, hvis du tager din hund med på udlandsrejser. Den dækker bl.a. udgifter til dyrlæge. Du kan nemt sammensætte din hundeforsikring til dine behov og ønsker.

Hvis din hund gør skade, eller selv kommer til skade, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt. Det gør du på fdm.dk/produkter/forsikring eller på +45 33 91 66 88.

Beregn hundeforsikring

Vigtigt at vide om hvalpe ifm. hundeforsikring

Hvalpe er nysgerrige væsner af natur. De skal ud og opdage verden med det samme. Det er også en kendt sag, at hvalpe ”smager” på verden omkring dem, i takt med at de udforsker den.

Alting skal undersøges, snuses til og helst også gnaves lidt i. Det giver mange skader. Derfor gælder der en selvrisiko på 781 kr. (2017) pr. tingskade forvoldt af hunde under to år. Du kan læse mere om selvrisiko i vores betingelser.

Vil du vide mere?

Læs mere om, hvordan man vinder Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk

Hent vores produktoversigt og læs meget mere om FDM Hundeforsikring, dine tilvalg og dækninger.

Download faktablad

Download betingelser

Få flere fordele med FDM Forsikring Ekstra

Du får endnu mere tryghed i hverdagen ved at samle dine forsikringer med FDM Forsikring Ekstra.

Se dine fordele

Du kan også få...