Hvordan dækker en FDM campingvognforsikring?

Din campingvognforsikring hos FDM Forsikring er en kaskoforsikring, der giver dig flere dækninger. Du kan f.eks både få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet eller har brug for hjælp fra en advokat til løse en uenighed.

Kontakt os

Sådan er du dækket

Har du husket de ting, du har i campingvognen?

De ting, der hører til i campingvognen, kan forsikres sammen med selve campingvognen. Dækningen af dine ting omfatter brand, eksplosion, lynnedslag, tyveri, hærværk, vandskade og skader, der sker på grund af et færdselsuheld. Du kan købe indboforsikringen som en tilvalgsdækning til kaskoforsikringen.

Hos os er din campingvognforsikring en kaskoforsikring, der f.eks. dækker skader ved tyveri, hærværk og brand. Inkluderet i din kaskoforsikring får du også følgende: 

  • Retshjælpsforsikring - Hvis du kommer ud i en tvist og får brug for en advokat fx i forbindelse med køb eller salg af campingvognen, får du det dækket af din campingvognforsikring.

  • Redningsforsikring i udlandet - Kaskoforsikringen på din campingvogn indeholder en redningsforsikring, der betyder, at du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.

Obs: Kommer du til at gøre skade på andre eller andres ting, er dit ansvar dækket af den ansvarsforsikring, der er på den bil, der trækker camping- eller teltvognen.

 

Hvis du har brug for mere

  • FDM Vejhjælp: Du kan tilkøbe FDMs gode vejhjælpsprodukt til din campingvogn for kun 49 kr. årligt. 
  • Dæk ting i vognen: Udvid kaskoen med en indboforsikring. Så er dine ting i campingvognen dækket.

FDM vejhjælp

Du kan tilkøbe FDMs gode vejhjælpsprodukt til din campingvogn for kun 49 kr. årligt

 

Få særlig service 

Har du en FDM campingvognforsikring kan du få ekstra service med konceptet Tryg Campingvogn. Du kan få glæde af:  

  • Værkstedsaftale - Kontakt os på 33 91 66 88 og lav en aftale hos et af vores tilknyttede værksteder. Du bliver kontaktet inden for få timer, og I aftaler selv et tidspunkt for reparation.

  • 3 års garanti på reparationer - Vi giver dig 30 måneders ekstra garanti på reparationer oveni de lovbestemte 6 måneder.

  • Tryghedstjek - Hvis du får din campingvogn repareret på et af vores fordelsværksteder, får du også et tryghedstjek af vognen, uden at det koster ekstra.

 

Få flere fordele med FDM Forsikring Ekstra

Du får endnu mere tryghed i hverdagen ved at samle dine forsikringer med FDM Forsikring Ekstra.

Se dine fordele

Vil du vide mere?

Hent vores produktoversigt og læs meget mere om FDM campingvognforsikring, dine tilvalg og dækninger.

Download faktablad

Download betingelser