Paris-udstilling: bilernes efterårsmode på podiet

Efterårets store biludstilling åbner i Paris 5. oktober med spændende nyheder i alle afdelinger. Det gælder bl.a. BMW 3-serie, Citroën C5 Aircross og en fremtidig elbil fra Renault. Og så er der verdenspremiere på et bilmærke fra Vietnam, og Tesla er omsider klar til at vise Model 3 i Europa. Motor var med.

Paris-udstillingen 2018 åbner 4. oktober.
Fotograf:

Foto

Torben Arent
Nyt om biler

Efterårets store bilshow i Paris er klar til start. Udstillingen er affyringsrampe for de sidste nye snit. Og viser, at strøm er fremtiden.

Mondial de l'Automobile er dog ikke helt så fyldt som normalt. Bilmesser er ikke længere en automatisk ting for bilproducenterne, der nu vurderer fra gang til gang.

Mærker som Fiat, Jeep, Ford, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, VW og Volvo stiller ikke op på podiet i Paris. Fiat, Ford, Nissan og Opel har ikke noget nyt at vise, om end Opels nye konceptbil GT Experimental X havde været et naturligt midtpunkt.

Volvo har lige vist S60 ved arrangementer i Sverige og USA, mens VW gemmer den vigtige T-Cross til et solo-show i Amsterdam senere i oktober.

Se mere: Én million så på nye biler

Deres fravær giver kun mere opmærksomhed til de øvrige.

Bl.a. holder BMW utraditionelt reel verdenspremiere på sin nye 3-serie på udstillingen. Og så er der plads til vietnametiske Vinfast, lige som Tesla har en af sine sjældne optrædender på en biludstilling. Det er tid til europapremiere på Model 3. Desuden ser vi for første gang i lang tid en kineser: GAC viser sig frem.

Udstillingen åbner for publikum torsdag 4. oktober og varer til og med søndag 14. oktober. Motor får smugkig på udstillingen 2. og 3. oktober. 

Her er den foreløbige liste med nyheder - Motors omtaler af Paris-nyhederne er markeret som links til artiklen. Listen opdateres løbende under og umiddelbart efter udstillingen.

Audi A1

Audi Q3

Audi A6 Avant

Audi E-tron

Audi PB18 E-tron

BMW 3-serie

BMW Z4

BMW iX3

Bugatti Lego

Citroën C5 Aircross

DS 3 Crossback

GAC

Honda CR-V hybrid

Hyundai Kona el

Kia Niro el

Kia Proceed

Mercedes-Benz A-klasse sedan

Mercedes-Benz B-klasse

Mercedes-Benz diesel opladningshybrider

Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz EQC

Peugeot 508 SW

Peugeot opladningshybrider

Peugeot E-legend

Porsche 911 Speedster

Renault K-ZE

Renault EZ-Ultimo

Renault Kadjar

Seat Tarraco

Skoda Vision RS   Skoda Scala/Vision RS

Suzuki Jimny

Suzuki Vitara

Tesla Model 3

Toyota Corolla Touring Sports

Toyota Camry

Toyota RAV4

Toyota Yaris GR Sport

Vinfast LUX A2.0 og LUX SA2.0

 

Se alle nyhederne fra Genève-udstillingen 2018